Tilsted & Co udgiver ny profilbog om Holstebro

Tilsted & Co udgiver ny profilbog om Holstebro

I samarbejde med Holstebro Kommune udgiver kommunikationsbureauet Tilsted & Co ny profilbog i juni måned 2014.

Bogen er den tredje i rækken af profilbøger om Holstebro Kommune. Første udgave kom i 2007. Den nye bog er på 168 sider og indeholder mange hundrede nye farvebilleder og tekster.

Holstebro Kommune og dens erhvervsliv står sammen om bogprojektet, der i bogform og online fortæller om den snart 800-årige købstad i nutidigt sprog.

Holstebro Kommune står – og vil fortsat stå – for udvikling, forandring og forankring. I mange hundrede år har Holstebro været kraftcenter for en egn, hvor kommunen skaber muligheder for trivsel og vækst. Kommunen er inspirator for nye perspektiver til gavn og glæde for erhvervsliv og befolkning.

Foruden denne bogudgave opfordres interesserede til at følge den fremtidige udvikling online på www.profilholstebro.dk og www.holstebro.dk

Profilbogen er skrevet af flere forfattere, men især har journalisterne Carsten Tolbøll, Karsten Peier og Flemming Hove Nielsen bidraget, mens bogens fotograf er Ole Mortensen i samarbejde med andre kolleger. Bogens forlægger og ansvarlige er Bent Tilsted, Tilsted & Co.

 

Arkivet

Vore seneste fire profilbøger

2018

742 billeder  170 sider og med tre sprog – Kan købes.

2014

648 billeder med tre sprog – Kan købes.

2010

723 billeder med tre sprog – Kan købes. Få udgaver.

2007

770 billeder med tre sprog – Udsolgt som bogudgave