Holstebro Profil nu i Seoul i Sydkorea

Leder af Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret Per Kap Bech Jensen, Holstebro, bringer verden tættere til kulturbyen Holstebro i virkelighedens verden.

I denne uge har teaterlederen valgt at medbringe flere Holstebro Profilbøger med så gaver til relevante personligheder i verdensbyen Seoul i Sydkorea.

Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret indledte et større Sydkoreansk-dansk kunstnerisk samarbejdsprojekt til 6,4 mio. kroner. i 2019.
Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret i Holstebro og Asia Culture Center i Gwangju, Sydkorea, gik dengang sammen om stort, fælles teaterprojekt.

Det skete efter en turné i 2019 til Sydkorea, hvor Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret og det indflydelsesrige kunst- og kulturcenter, Asia Culture Center i Gwangju – der har hele Asien som sit område – blev enige om at indgå et samarbejde om at skabe et større teaterprojekt med skuespillere og kunstnere fra begge lande.

Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret har allerede ved flere lejligheder samarbejdet med stort udbytte med sydkoreanske teatre, både i Holstebro og Sydkorea. I 2019 blev det vestjyske teater for eksempel inviteret til Seoul Performing Arts Festival i anledningen af 60året for oprettelsen af diplomatiske forbindelser mellem Sydkorea og Danmark.

 

Leder af Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret Per Kap Bech Jensen, Holstebro, har glæde af Profilbogen rundt i verden. Han medbragte i denne uge bøger til Seoul som gave. Foto Amanda Appel.

Arkivet

Vore seneste fire profilbøger

2018

742 billeder  170 sider og med tre sprog – Kan købes.

2014

648 billeder med tre sprog – Kan købes.

2010

723 billeder med tre sprog – Kan købes. Få udgaver.

2007

770 billeder med tre sprog – Udsolgt som bogudgave