Presse

Et visitkort til Holstebro

”Holstebro er en fantastisk by for unge mennesker. Ikke for lille og ikke for stor. Der blev jeg set og fik chancen.”

Sådan siger den unge digter Mathias Bruun om byen, der formede ham. Det gør han i fjerde udgave af Profilbogen Holstebro, som udgives onsdag 20. juni 2018. Her kan man på print og web læse historien om Mathias og et halvt hundrede andre  om byen ved storåen og kommunen, der strækker sig fra hav til hede.

Fordelt på 25 indlæg præsenterer Holstebro Kommune desuden sig selv og de mange tilbud og muligheder, byen og kommunen har på hylderne: Uddannelser for 10.000 studerende, idræt for elite og bredde, kunst på gader og museer, dans og ballet, opera og hiphop, teater og performance og ikke mindst et levende handelsliv.

Ikke færre end 53 erhvervsprofiler i profilbogen tilføjer et billede af Holstebros dynamik, innovation, karrierer og vækst. Også bogen er vokset siden forrige udgave i 2014.  Med 170 sider og over 740 nye foto i smuk indbinding er Profilbogen Holstebro det perfekte visitkort at give til tilflyttere og gæster. Webudgaven tilføjer levende billeder og danner sammen med de tidligere udgaver et fyldigt katalog over, hvad der rører sig i by og kommune i disse år.

Profilbogen Holstebro udgives af kommunikationsbureauet Tilsted & Co i Holstebro i samarbejde med Holstebro Kommune.

 

 

Forsiden af den nye profilbog, som præsenteres første gang ved bogpræsentationen onsdag 20 juni i byrådssalen på Det Gamle Rådhus.

Foto Ole Mortensen/Tilsted & Co

 

 

 

 

 

 

 

”I Holstebro blev jeg set og fik chancen,” siger den unge digter Mathias Bruun.

Foto Ole Mortensen/Tilsted & Co

 

 

 

 

 

 

 

Tre år i træk satte kvinder fra Holstebro danmarksrekord i at samle penge ind til kampagnen Støt Brysterne på Lyserød Lørdag.

Foto Bent Tilsted/Tilsted & Co.

 

Arkivet

Vore seneste fire profilbøger

2018

742 billeder  170 sider og med tre sprog – Kan købes.

2014

648 billeder med tre sprog – Kan købes.

2010

723 billeder med tre sprog – Kan købes. Få udgaver.

2007

770 billeder med tre sprog – Udsolgt som bogudgave