Tilsted & Co udgiver

Tilsted & Co udgiver ny profilbog om Holstebro Kommune 2018

I samarbejde med Holstebro Kommune udgiver kommunikationsbureauet Tilsted & Co ny profilbog 2018.

Bogen er den fjerde i rækken af profilbøger om Holstebro Kommune. Første udgave kom i 2007. Den nye bog er på 170 sider og indeholder 742 nye farvebilleder og tekster på tre sprog.

Holstebro Kommune og dens erhvervsliv står sammen om bogprojektet, der i bogform og online fortæller om den snart 800-årige købstad.

Holstebro Kommune står – og vil fortsat stå – for udvikling, forandring og forankring. I mange hundrede år har Holstebro været kraftcenter for en egn, hvor kommunen skaber muligheder for trivsel og vækst. Komm

unen er inspirator for nye perspektiver til gavn og glæde for erhvervsliv og befolkning.

Foruden denne bogudgave opfordres interesserede til at følge den fremtidige udvikling online på www.profilholstebro.dk og www.holstebro.dk

Profilbogen er skrevet af flere forfattere, men især har journalisterne Carsten Tolbøll og Karsten Peier bidraget, mens bogens fotograf primært er Ole Mortensen i samarbejde med andre kolleger.

Bogens forlægger og ansvarlige er Bent Tilsted, Tilsted & Co, som i samarbejde med konsulent Poul Erik Langerhuus har skabt grundlaget for bogens udgivelse. Layoutet er udabejdet af AD´erne Anette Christiansen og Nadia Adolpsen samt Anders Esholm Jensen.

Bogen er trykt og bogbundet af HMV-Print i Vinderup.

Kommunikationsbureau

Granbakken 9

7500 Holstebro

M 4074 2311

Arkivet

Vore seneste fire profilbøger

2018

742 billeder  170 sider og med tre sprog – Kan købes.

2014

648 billeder med tre sprog – Kan købes.

2010

723 billeder med tre sprog – Kan købes. Få udgaver.

2007

770 billeder med tre sprog – Udsolgt som bogudgave